ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αμμοχώστου 36
Άλιμος, 17455
ΤΗΛΕΦΩΝΟ  210-9832225

Προσωρινό πρόγραμμα 21/11 και 22/11/2019

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 21-11 και της Παρασκευής 22-11-2019 μπορείτε να δείτε εδώ

 

Συμβουλευτική και επαγγελματικός προσανατολισμός

Η συμβουλευτική και ο επαγγελματικός προσανατολισμός στοχεύουν στην υποστήριξη των μαθητών/τριών, προκειμένου να συνειδητοποιήσουν τις ιδιαίτερες κλίσεις τους, να αναδείξουν τα ενδιαφέροντά τους και να αναπτύξουν τις κατάλληλες δεξιότητες και ικανότητες, ώστε να διαχειρίζονται οι ίδιοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα θέματα της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξής τους.

Οι εκπαιδευτικοί με εξειδίκευση στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό που υπηρετούν στo Κ.Ε.Σ.Υ. υλοποιούν   δράσεις σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο 

Σχολεία ευθύνης του 2ου Κ.Ε.Σ.Υ. Δ Αθήνας:είναι τα σχολεία των Δήμων Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Αργυρούπολης-Ελληνικού και Γλυφάδας.

Για ατομικά ραντεβού οι γονείς των μαθητών/τριων των παραπάνω σχολείων μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210-9955036, ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Aίτηση για τους γονείς μπορείτε να βρείτε εδώ

Ώρες υποδοχής γονέων

Λόγω τοποθέτησης νέων καθηγητών και αναπροσαρμογής του ωρολογίου  προγράμματος, δεν ισχύει το παλιό  πρόγραμμα υποδοχής γονέων.

Το νέο, θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες.  

Δεν θα γίνουν μαθήματα την Τρίτη 19-11-2019

Την Τρίτη 19-11-2019 όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της Δ΄Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Αθήνας δεν θα λειτουργήσουν, λόγω της τακτικής εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης της ΕΛΜΕ.  

Ορισμός εξεταστικών κέντρων μαθηματικού διαγωνισμού "Ο Θαλής"

Σύμφωνα με την απόφαση ορισμού εξεταστικών κέντρων για τον 80ο διαγωνισμό "ο Θαλής" οι μαθητές μας θα εξεταστουν στο 2ο ΓΕΛ Αλίμου, Ελ. Βενιζέλου 4, Άλιμος. 

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9-11-2019, στις 9:00 πμ και θα δαρκέσει 3 ώρες. Μπορείτε να δείτε την απόφαση εδώ

Περίπατος στον Βοτανικό κήπο Διομήδους

Τον Βοτανικό κήπο Διομήδους στο Χαΐδάρι, το μεγαλύτερο σε έκταση Βοτανικό Κήπο της Ελλάδας αλλά και όλης της Ανατολικής Μεσογείου, επισκέφτηκαν την Πέμπτη 7-11-2019 οι μαθητές μας και παρακολούθησαν εκπαιδευτικό πρόγραμμα με αρπακτικά πτηνά. Ένας όμορφος περίπατος, μια ηλιόλουστη μέρα!