ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αμμοχώστου 36
Άλιμος, 17455
ΤΗΛΕΦΩΝΟ  210-9832225

Τηλε-ημερίδα: "Επιπτώσεις των πανδημιών στο άτομο και τα επαγγέλματα"

Κατάταξη αποφοίτων Γυμνασίων στην Α' Λυκείου

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Προκειμένου οι αρμόδιες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δ΄ Αθήνας να προχωρήσουν στην χωροταξική κατανομή των μαθητών/-τριών της Γ΄ τάξης του σχολείου μας στα Λύκεια, για το επόμενο σχολικό έτος 2021-2022, παρακαλούμε να αποστείλετε συμπληρωμένη στο σχολείο τη συνημμένη υπεύθυνη δήλωση, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021.

Ιδιαίτερα εφιστούμε την προσοχή σας στα εξής:

  • Η χωροταξική κατανομή γίνεται από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και όχι από το σχολείο. Οι σχετικοί πίνακες αναμένεται να αποσταλούν στο σχολείο, λαμβανομένων υπ΄ όψη και των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω της πανδημίας, περί τα τέλη Ιουνίου.
  • Η αποστολή των συμπληρωμένων δηλώσεων θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην παρούσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)  ή, εναλλακτικά, στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
  • Το σχολείο είναι υποχρεωμένο να προβεί σε έλεγχο των δηλώσεων, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που τα στοιχεία της δήλωσης δεν συμφωνούν με τα καταχωρημένα στα ηλεκτρονικά αρχεία στοιχεία.
  • Ιδιαίτερη προσοχή να δοθεί στη συμπλήρωση του σωστού Ταχυδρομικού Κώδικα.

Στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία

2ο Γυμνάσιο Αλίμου

Διαγωνισμός Φυσικής από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.)

 
Μια αφορμή για επανάληψη...
Η προθεσμία για την υποβολή αίτησης λήγει στις 15-3-2021
Πληροφορίες και τη φόρμα συμμετοχής δείτε παρακάτω:
 
Για περαιτέρω διευκρινίσεις επικοινωνήστε με τους καθηγητές της ειδικότητας στην e-class ή στο e-mail τους.
 
 
 

Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε, για όσο καιρό διαρκεί η αναστολή των δια ζώσης μαθημάτων στα σχολεία, να επικοινωνείτε με τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου στις ψηφιακές τους αίθουσες σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Με την κα Πετροπούλου μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του σχολείου (210 98 32 225) κάθε Τετάρτη και Πέμπτη την 5η ώρα (11.50-12.30).