Ενημέρωση για την τηλε-εκπαίδευση

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας, λόγω  αναστολής  της λειτουργίας του στο πλαίσιο των νέων περιοριστικών μέτρων για  τον περιορισμό της γρήγορης εξάπλωσης του Κορωναϊού, θα συνεχίσει την εκπαίδευση των μαθητών/τριών μέσω της πλατφόρμας σύγχρονης εκπαίδευσης webex, καλύπτοντας τη διδακτέα ύλη. Η παρακολούθηση των μαθημάτων  είναι υποχρεωτική για όλους/όλες  τους/τις μαθητές/μαθήτριες.

Το πρόγραμμα τηλε-εκπαίδευσης θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα μας την Δευτέρα 9-11-2020. Την ημέρα αυτή δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα τηλε-εκπαίδευσης για τεχνικούς λόγους .

Οδηγίες  προς τους μαθητές

 Η εγγραφή όλων των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) για την απόκτηση των απαραίτητων κωδικών πρόσβασης είναι υποχρεωτική. Όσοι προσπάθησαν και δεν τα κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την ΕΙΣΟΔΟ τους στο ΠΣΔ, μπορούν ή να κάνουν ανάκτηση των κωδικών τους πατώντας «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;» ή να τηλεφωνήσουν στο σχολείο.

Όλοι οι μαθητές που είναι γραμμένοι στο ΠΣΔ  αποκτούν δικό τους email που έχει τη μορφή :(το όνομα χρήστη τους)…………@sch.gr

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας θα επικοινωνούν με τους/τις  μαθητές/τριες μέσω των δικών τους email (μαθητών/τριών) στο ΠΣΔ και όχι των γονέων και κηδεμόνων τους. Οι μαθητές/τριες  πρέπει καθημερινά να παρακολουθούν τα μηνύματά τους  ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://webmail.sch.gr/   χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που έχουν στο ΠΣΔ.