ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αμμοχώστου 36
Άλιμος, 17455
ΤΗΛΕΦΩΝΟ  210-9832225

Ανακοινώσεις

Οδηγίες για ΣΥΓΧΡΟΝΗ εξ' αποστάσεως εκπ/ση

Εμφανίσεις: 1516

Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία, δύναμη και υπομονή. Σας ενημερώνουμε για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει το σχολείο για την έναρξη της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Θα αναρτάται στην ιστοσελίδα του σχολείου το ωρολόγιο πρόγραμμα για την σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση ή θα ενημερώνεστε μέσω των e-mail σας στο ΠΣΔ ( Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο) από τον αντίστοιχο καθηγητή σας. Το πρόγραμμα σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου μπορεί να διαρκεί από 8:00 – 12:00 το πρωί. Οι μαθητές βεβαίως συνεχίζουν την παρακολούθηση των μαθημάτων στην ασύγχρονη διδασκαλία στο eclass , η οποία λειτουργεί κανονικά.

Στη συνέχεια θα αποσταλεί στον προσωπικό σας λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, σύνδεσμος από τον καθηγητή στου οποίου την ηλεκτρονική τάξη έχετε εγγραφεί. Επομένως όσοι από εσάς δεν έχετε ακόμα εγγραφεί να το κάνετε άμεσα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να βλέπετε όλα τα μηνύματα που έχετε στο λογαριασμό σας   στο   σχολικό    δίκτυο    θα    πρέπει  να  επισκέπτεστε κάθε μέρα το https://webmail.sch.gr/login.php Διαφορετικά μπορείτε να δείτε τα μηνύματά σας σε κάθε η-τάξη που έχετε εγγραφεί.  Δείτε όλο το κείμενο 

 Σημαντικές πληροφορίες  Η συμμετοχή σας στη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα γίνεται μέσω της πλατφόρμας Webex. Φροντίστε να γίνουν έγκαιρα οι απαραίτητες ενέργειες Οδηγίες δείτε εδώ