ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αμμοχώστου 36
Άλιμος, 17455
ΤΗΛΕΦΩΝΟ  210-9832225

Ανακοινώσεις

Αίτηση συμμετοχής σε επίσκεψη στο Στρασβούργο

Εμφανίσεις: 168

Το 2ο Γυμνάσιο Αλίμου προτίθεται να διοργανώσει τετραήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο της Γαλλίας, ,στο διάστημα μεταξύ 8 και 12 Απριλίου 2024. ομάδας  μαθητών/-τριών των τμημάτων ΓΑΛΛΙΚΗΣ .

Σε πρώτη φάση κλήθηκαν να εκφράσουν ενδιαφέρον μαθητές/τριες της Β΄ και Γ΄ τάξης του σχολείου, επειδή όμως (λόγω της επίσκεψης στη Βαρκελώνη), υπάρχει περιθώριο θέσεων, μπορούν να  εκφράσουν ενδιαφέρον και μαθητές/τριες της Α΄τάξης. 

Βασικά κριτήρια: για τη συμμετοχή των παιδιών είναι α) το ενδιαφέρον τους για τον κόσμο, για το περιβάλλον, για διάφορα κοινωνικά, πολιτισμικά και ιστορικά θέματα, καθώς και για τις γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και β) η ενεργή συμμετοχή τους σε σχετικ;o με τον σκοπό της επίσκεψης project.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους γονείς να συμπληρώσουν και να καταθέσουν στο σχολείο – ΟΙ ΙΔΙΟΙ/-ΕΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ – αίτηση συμμετοχής του/της μαθητή/-τριας  μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 17/12 (8.30 πμ – 9.30 πμ).  Την αίτηση μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.. Προβλεπόμενο κόστος συμμετοχής:  700 -750 ευρώ