ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αμμοχώστου 36
Άλιμος, 17455
ΤΗΛΕΦΩΝΟ  210-9832225

Αποτελέσματα διαγωνισμού Φυσικής "Αριστοτέλης"

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Φυσικής ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ για το σχολικό έτος 2022/2023. Είμαστε πολύ περήφανοι για το υψηλό επίπεδο γνώσεων των μαθητών μας και τους ευχαριστούμε που για μια ακόμη φορά κατατάσσουν με τις επιδόσεις τους το σχολείο μας μεταξύ των πρώτων!    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πρόγραμμα προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων Ιουνίου 2023

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων Ιουνίου 2023 εδώ 

Προσοχή στην ώρα προσέλευσης, ειδικά στη Β΄ βάρδια

Εξεταστέα ύλη Προαγωγικών και Απολυτηρίων εξετάσεων Ιουνίου 2023

Δείτε την εξεταστέα ύλη όλων των μαθημάτων για τις Προαγωγικές και Απολυτήριες εξετάσεις Ιουνίου 2023

της Α τάξης 

της Β΄τάξης 

της Γ΄τάξης 

Προετοιμασία για την εγγραφή των μαθητών/τριών της Γ΄σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές.

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές-ανανεώσεις εγγραφών-μετεγγραφές των μαθητών/τριών στα Δημόσια Λύκεια, Α ́, Β ́, Γ ́ τάξη ημερησίου και Α ́, Β ́ και Γ ́ τάξη εσπερινού, (ΓΕ.Λ.1/ΕΠΑ.Λ./Π.ΕΠΑΛ.) για το σχολικό έτος 2023-24 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ).

Η είσοδος στην εφαρμογή e-εγγραφές θα πραγματοποιηθεί με κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis). Ο κηδεμόνας που θα υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση με κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis) θα πρέπει να είναι αυτός/ή που έχει δηλωθεί ως «Κηδεμόνας E-eggrafes» στο σχολείο όπου φοιτά τώρα ο/η μαθητής/τρια. Για να γίνει αυτό, και, προκειμένου να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία σας, θα πρέπει: α. ο γονέας/κηδεμόνας που θα υποβάλει την ηλεκτρονική αίτηση (Κηδεμόνας E-eggrafes) να συμπληρώσει τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση και β. ο έτερος κηδεμόνας να συμπληρώσει την Υπεύθυνη Δήλωση που τον αφορά και να τις αποστείλουν/καταθέσουν στο σχολείο.

Δείτε την επιστολή προς τους κηδεμόνες της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υ.ΠΑΙ.Θ.με λεπτομερείς οδηγίες.

Κατεβάστε τις Υπεύθυνες Δηλώσεις Α) του κηδεμόνα που θα υποβάλει την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, Β) του έτερου κηδεμόνα

Οι υπεύθυνες δηλώσεις μπορούν να συμπληρωθούν χειρόγραφα και να θεωρηθούν είτε σε κάποιο ΚΕΠ, είτε ψηφιακά (https://www.google.com/url?q=https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/psephiake-bebaiose-eggraphou&source=gmail&ust=1683717105837000&usg=AOvVaw1tywQBPh8b4WEKbraG7YPt">https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/psephiake-bebaiose-eggraphou) ή, εναλλακτικά, να εκδοθούν μέσω της σχετικής διαδικτυακής πλατφόρμας gov.gr(https://www.google.com/url?q=https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses&source=gmail&ust=1683717105837000&usg=AOvVaw1XBxgEn15vBaRzjRC-k0GK">https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses).

Στη συνέχεια και οι δύο Υ.Δ. πρέπει να επιστραφούν στο σχολείο το αργότερο έως την Δευτέρα 15-05-2023.

Σημειώνεται ότι η παραπάνω διαδικασία αφορά μόνο τους/τις μαθητές/-τριες που φοιτούν τώρα στην Γ΄ τάξη.

Διακρίσεις στο Διαγωνισμό Φυσικής "Αριστοτέλης 2023"

eeece87cb8920df7fccf55ac3b45355ff97af34a 00Βραβεύτηκαν από τον Διευθυντή Κο Κατσαραγάκη, οι μαθητές του σχολείου μας που συμμετείχαν στον διαγωνισμό φυσικής ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΗΣ 2023. Συγκεκριμένα, 25 μαθητές μας έλαβαν Έπαινο συμμετοχής και 16 μαθητές (8 από την Α΄ τάξη, 5 από τη Β΄ και 3 από την Γ΄) Αριστείο για την πολύ καλή τους επίδοση. Περιμένουμε την επίσημη ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο site του Πανεπιστημίου. 

Παγκόσμια ημέρα υγείας

Παγκόσμια ημέρα υγείας. Η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αλίμου γιόρτασαν μαζί με τα σχολεία της πόλης στην ακτή του ήλιου την παγκόσμια ημέρα υγείας. Μαζί μας ήταν αρκετοί ολυμπιονίκες και παλιοί αθλητές. Τα παιδιά συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες ενώ μοιράστηκαν φρούτα, χυμούς και υγιεινά σνακ. Ένας πρωτότυπος περίπατος στις όμορφες γωνιές της πόλης μας.