ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αμμοχώστου 36
Άλιμος, 17455
ΤΗΛΕΦΩΝΟ  210-9832225

Ανακοινώσεις

Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος σε Εκπαιδευτικούς Ομίλους

Εμφανίσεις: 180

Κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά πρόκειται να λειτουργήσουν εκπαιδευτικοί όμιλοι για όσους μαθητές και όσες μαθήτριες ενδιαφέρονται. Οι συναντήσεις των ομίλων θα πραγματοποιούνται στον χώρο του σχολείου, σε εβδομαδιαία βάση, ΜΕΤΑ το πέρας του διδακτικού ωραρίου και θα ολοκληρώνονται στις 2.45 μμ. 

  • Εκπαιδευτικός όμιλος με θέμα "Φυσικές Επιστήμες και Πειράματα" με υπεύθυνους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου κκ Μπούσιο και Κατσαραγάκη. Απευθύνεται σε μαθητές/τριες όλων των τάξεων κατά προτεραιότητα όμως, σε εκείνους /ες της Γ΄τάξης. Οι συναντήσεις του ομίλου θα πραγματοποιούνται στον χώρο του σχολείου, κάθε Παρασκευή, ΜΕΤΑ το πέρας του διδακτικού ωραρίου και θα ολοκληρώνονται στις 2.45 μμ.
  • Εκπαιδευτικός όμιλος με θέμα "Ζωντανεύοντας τα βιβλία", με στόχο την προώθηση του ενδιαφέροντος για την ανάγνωση των βιβλίων μέσα από μια διαθεματική προσέγγιση και σύνδεση με την επιστήμη και την τέχνη. Υπεύθυνες του ομίλου είναι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου κκ Μπαχούμη και Λεοντσίνη. Οι συναντήσεις του ομίλου θα πραγματοποιούνται στον χώρο του σχολείου, σε εβδομαδιαία βάση, ΜΕΤΑ το πέρας του διδακτικού ωραρίου αλλά η ημέρα θα οριστεί ανάλογα με τις δυνατότητες εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών όταν οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές.

Παρακαλούμε, για όσους/-ες μαθητές/-τριες ενδιαφέρονται, να ενημερώσετε σχετικά το σχολείο στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.