ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αμμοχώστου 36
Άλιμος, 17455
ΤΗΛΕΦΩΝΟ  210-9832225

Ανακοινώσεις

Λειτουργία της Επιτροπής Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ)

Εμφανίσεις: 137

Kατά το σχολικό έτος 2023-2024 το Σχολείο μας Διαθέτει Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ), η οποία απαρτίζεται και από Ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό. Τα μέλη της επιτροπής συνεργάζονται με τη Διεύθυνση, την Εκπαιδευτικό του Τμήματος Ένταξης και μέλοςτης ΕΔΥ, κα Καλίβεζα Ματίνα, τους Εκπαιδευτικούς και τους Γονείς και Κηδεμόνες του Σχολείου, προκειμένου να υποστηρίξουν τη μαθησιακή και ψυχοκοινωνική πρόοδο όλων των μαθητών/τριών.
Προκειμένου να μπορεί ένας/μια μαθήτρια να συμμετέχει σε συνάντηση με την ΕΔΥ στο χώρο του Σχολείου, παρακαλούμε συμπληρώστε την υπεύθυνη δήλωση που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.
Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι για να μπορεί να παρακολουθείται ένας/μια μαθήτρια από την ψυχολόγο του Σχολείου, κα Βαβανού Κωνσταντία, χρειάζεται να μην παρακολουθείται σταθερά εκτός σχολικής μονάδας από ψυχολόγο ή/και παιδοψυχίατρο. Σε περίπτωση που παρακολουθείται, ωστόσο, μπορεί να υπάρχει μια επικοινωνία με τον/την ειδικό, κατόπιν συμφωνίας με τους γονείς/κηδεμόνες.
Σημειώνεται ότι σε όλες τις συναντήσεις τηρείται το απόρρητο και τα δεδομένα που συγκεντρώνονται είναι απολύτως εμπιστευτικά.
Η ΕΔΥ θα είναι διαθέσιμη για συνεργασία με τους γονείς και τους μαθητές/τριες (κατόπιν σχετικού ραντεβού) κάθε Τρίτη και ώρες: 8.15-12.30
Σε περίπτωση που δεν επαρκούν οι ώρες για όλα τα αιτήματα γίνεται προτεραιοποίηση με βάση τη σοβαρότητα και τις ανάγκες.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σχολείο.